Deep blue sea...
Door: Stephan
Blijf op de hoogte en volg Stephan
31 Oktober 2007 | Belize, Caye Caulker
We zijn nu op het eiland Caye Caulker in Belize en hebben vandaag een van's werelds mooiste koraalriffen al snorkelend bekeken. We zwommen tussen zusterhaaien, roggen, veel kleine visjes met geweldige kleuren en veel vissen van een halve meter lang die niet even op zij wilden gaan! Echt mooi...
We zijn wel aardig gefrituurd in de zon, dus morgen zijn we vast lekker rood... Marjolein is zelfs zo uitgeput dat ze nu heerlijk in cafe De Mand ligt te pitten!
Heb trouwens een rastapet gekocht en heb daarmee met Rob door het dorp gelopen en heel veel rastavrienden gemaakt... YA MAN! Marjolein d'r benen zijn al wat minder rood van de muggenbeten... en hopelijk kleuren ze morgen perfect bij het zonnebrandrood!
Groeten uit paradijselijk Belize... YA MAN!!!
31 Oktober 2007 - 12:24
Nico:
hoi,
Ik denk dat ik nu niet de enige ben die jaloers is.
Heel veel sterkte bij de reis naar Playa del Carmen.
groetjes,
Nico -
31 Oktober 2007 - 12:45
Eelco:
Klinkt goed!!!!!
En nu haar aan het sparen voor dreads? -
01 November 2007 - 17:43
Arie En Nel:
Hallo Marjolein en Stephan ,houw een plekje voor ons vrij ,het lijkt een prachtig paradijs waar jullie zitten.
Groetjes Pa Ma . -
03 November 2007 - 13:14
Hetty En Nico:
Hallo wereldreizigers,
Morgen is de Mexicoreis geëindigd en gaan jullie met het vliegtuig via Dallas naar Costa Rica.
Goede reis!!!!!!!!
Hetty en Nico -
03 November 2007 - 19:13
Linda:
Jullie eerste tripje zit er nu bijna op! Spannend zeker dat jullie er vanaf morgen alleen voor staan. Heel veel plezier in Costa Rica.
Ps. Ben nu bij pap en mam en mijn foto's zijn klaar. Hoop dat die van jullie net zo mooi worden.
Linda -
05 November 2007 - 09:13
Mignon:
Hallo!
Het lijstje bezochte landen wordt alsmaar langer en langer zie ik, en daarbij ook het lijstje met avonturen :-D
Groetjes, Mignon -
05 November 2007 - 09:26
Tinus:
Hé Marjolein & Stephan,
Ik had graag een stukje meegezwommen / gedoken daar :)... Ben benieuwd, nu... Even warmgedraaid en vanaf nu samen verder. Komt vast goed!
Niet ieder avontuur is leuk als je het beleeft en dat is niet erg zolang je er later maar met een glimlach aan terug kunt denken.
Liefs
Tinus -
05 November 2007 - 19:08
Jo En Jen:
Hey wereldreizigers!
Hier in Playa hebben we een poging gedaan tot frituren..maar het wil niet echt helemaal lukken: zoals gewend komen er nogal vaak wolken voorbij :-(
Morgen onze laatste dag en dan gaat het werkende leven helaas weer beginnen. Hoest ie daar in Costa Rica? Hebben ze hier ook muggenplagen? Nog veel plezier en we houden jullie reisverslagen in de gaten.
Greetz Jo en Jen