We gaan!
Door: Marjolein en Stephan
Blijf op de hoogte en volg Stephan
11 Oktober 2007 | Nederland, Rotterdam
Morgenochtend (vrijdag 12 oktober) om 8.10 is het zover: dan vertrekt ons vliegtuig en start onze wereldreis!
We vliegen eerst naar Madrid, om daar over te stappen op een vlucht naar Mexico. De eerste 24 dagen van onze reis kunnen we achterover leunen. We doen deze eerste weken namelijk een georganiseerde reis door Mexico, Guatemala en Belize. Voor de nieuwsgierigen onder jullie: het is de Summumreis Mexico-Guatemala-Belize, op
kun je van dag tot dag zien wat we gaan doen. Na deze warming up gaan we het verder zelf doen. Met volgeladen backpacks en een lading Lonely Planets gaan we drie weken naar Costa Rica, om daarna naar Kuala Lumpur te vliegen en 3,5 maand rond te trekken in de landen Maleisië, Singapore, Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja.
Tijdens de reis kunnen jullie ons in noodgevallen bereiken op Stephan's nummer: 06-23916479. Marjolein neemt haar telefoon niet mee, omdat deze in de meeste landen niet zal werken. Voor de rest gebruiken we deze site, hyves en onze hotmails. We hopen af en toe ook van jullie te horen hoe het met jullie gaat! En vooral sappige roddels uit derde of vierde hand zijn zeer welkom...
Tot over vijf maanden... en we faxen!
Marjolein en Stephan
11 Oktober 2007 - 11:01
Rianne:
Ik ga jullie missen!!!!!! Ik zal mappa mundo regelen marjolein! Maar geniet vooral!! Liefs Rianne -
11 Oktober 2007 - 11:11
Roos (Physique):
Hee Stephan (en Marjolein die ik niet ken:))
Spannend jullie reis, het klinkt echt super allemaal! Ik wens jullie veel plezier met het zien van al het moois wat jullie gaan tegen komen. Geniet ervan en ik zal jullie verhalen in de gaten houden hoor!
Liefs Roos -
11 Oktober 2007 - 11:20
Jenneke:
Jullie reis-programma ziet er errug relaxed uit! Heel veel plezier!
Groetjes Jenneke -
11 Oktober 2007 - 11:53
Silvia:
Hallo Stephan en Marjolein,
Heel veel plezier en al het goeds gewenst voor onderweg. Dat deze ervaring jullie maar NOG rijker mag maken. GENIET !! Kus. -
11 Oktober 2007 - 11:54
Marc:
Hoi Stephan en Marjolein,
Heel veel plezier en geluk toegewenst. Ik hoop, dat jullie mooie avonturen mogen beleven.
adios amigos! -
11 Oktober 2007 - 11:59
Joalycke:
Hey Marjolein (en Stephan die ik helaas nog niet ken!!),
Veel rondreis plezier ik zal je missen op de msn en behalve dat ik deze site natuurlijk in de gaten houd hoor ik vast nog wel het één en ander via ons ouder netwerk! Geniet er lekker van! -
11 Oktober 2007 - 13:32
Ruth:
Heel veel plezier Marjolein! x -
11 Oktober 2007 - 13:47
Marloes:
Heeeel erg veel plezier en geniet ervan. Gebruik zeker het boekje van me, vooral voor de kleine dingetjes, want je vergeet echt gegarandeerd meer dan de helft en eenmaal weer thuis heb je dan spijt!
Ik ben mijn postduif al flink aan het vetmesten, want het is een behoorlijk eind dat hij af zal moeten leggen!
We houden contact!!
Liefs
Loesje -
11 Oktober 2007 - 14:35
Stephan:
Hola Senor y Senorita!
Heel veel plezier tijdens jullie lange en indrukwekkende reis, ik zal de verhalen goed volgen en de laatste roddels van de polo uiteraard posten! Oh en Marjolein, na jullie wereldreis moet je je komen voorstellen bij de guys van de waterpolo ;)!
Adiossss!
Stephan -
11 Oktober 2007 - 15:01
Angelique:
Haii Steef! Heel veel plezier!
Kus -
11 Oktober 2007 - 15:27
Eelco:
Zo hield je deze site zo lang mogelijk geheim voor ons zodat we je niet al gingen spammen voor dat jullie vertrokken waren!
Enne even voor Marjolein! Er kunnen inderdaad wel eens rare verhalen opduiken hier, maar je moet niet denken dat Stephan ook zo is hoor ;)
Super veel plezier en regelmatig hier wat posten he!
11 Oktober 2007 - 15:31
Elmer:
mensen, veel plezier!! k ben ietswat jaloers, maar mijn tijd komt nog;)
succes met alles, en stephan, jezelf niet laten ingeven met vreemde mannen he;)das al te vaak gebeurt...
adiosssss!!!! -
11 Oktober 2007 - 15:43
Lidwien:
Hey Marjolein (en Stephan),
Leuk en spannend allemaal! Veel plezier op jullie wereldreis! Ik ga het allemaal volgen!
Groetjes Lidwien (die al op 1/3 van haar Canada-avontuur zit, eeks, time flies!!!). -
11 Oktober 2007 - 15:56
Belgacom:
Nou dat knuffelen in tijdloos ga ik uiteraard wel missen :-P Allebei heel veel plezier toegewenst en kom veilig en wel weer thuis!!!
Groetjes -
11 Oktober 2007 - 16:38
Poes:
hey steef, en marjlein
Wist niet dat je ging maar veel plezier..
En we zullen wel een biertje voor je bestellen bij elk doelpunt die je team maakt.
Groetjes
Susanne
Enne bart kan je ook altijd mailen want die is natuurlijk ook in COsta rica geweest en rond getrokken...
Misschien tips..
Wie weet veel plezier.. en kom allebij gezond en gelukkig weer terug
12 Oktober 2007 - 07:00
Emmaly:
Hey Stephan,
Gister nog gesproken, maar hierbij nogmaals; heel veel plezier en wees voorzichtig!
Kusjesssssss Emmaly -
12 Oktober 2007 - 14:25
Kimberly:
Volgens mij moeten jullie er ondertussen wel zijn nu!
Heel veel plezier, maak elkaar niet af, en doe vooral alles wat ik ook zou doen en meer!!! -
12 Oktober 2007 - 16:11
Rieke:
Hey Stephan en Marjolein,
Geniet van jullie wereldreis!! Ik zal jullie volgen via deze site.
Groetjes Rieke -
12 Oktober 2007 - 18:14
Saskia:
stephan en vriendin, heel veel plezier!!!! super reisje gaan jullie maken zeg!!!!!!!! xxx saskia -
13 Oktober 2007 - 06:10
Nico:
Hoi Marjolein en Stephan.
Bedankt voor jullie sms-je dat jullie goed aangekomen zijn in Mexico.
We hopen dat jullie na de lange reis lekker geslapen hebben en wensen jullie veel plezier op jullie droomreis. Geniet er van.
Hetty en Nico van Rooijen (ouders van Marjolein) -
13 Oktober 2007 - 10:33
Mignon:
Hallo avonturiers!
Ik lees net dat jullie goed aangekomen zijn: veel plezier en geniet ervan!
Groetjes, Mignon -
13 Oktober 2007 - 18:55
Nel En Linda:
We kregen jullie berichtje dat jullie geland zijn. Nu gaat de rondreis dus echt van start! Heel veel plezier.
16 Oktober 2007 - 12:47
Sharon:
WHAAA!! vette reis hoor!! ziet er veel belovend uit!
HEEEEEEEEEEL veel plezier. Wees lief voor elkaar. ;P
Goede reis en gezond weer thuis.
Groetjes en een dikke kus!!!